POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Dostava

Trudimo se, da vaše naročilo pripravimo in odpošljemo v 1-2 delovnih dneh. Ko bo odposlano, boste prejeli e-poštno sporočilo, ki bo vsebovalo sledilno številko za paket.

Da, pošiljamo mednarodno.

Plačilo carine je odvisno od destinacije pošiljanja.

Naročila pošiljamo preko GLS.

Strošek dostave preko GLS znaša 3,20€ + DDV.

Takoj, ko bo vaše naročilo zapustilo skladišče, vam bomo poslali sledilno številko.

Skupni čas dostave se razlikuje glede na lokacijo. Na splošno lahko rečemo:

  • EU: 3–7 delovnih dni

Za naročila v vrednosti 50€ in več ponujamo brezplačno dostavo s GLS.

Ko je naročilo oddano, ne morete več spremeniti naslova za dostavo. Naročilo morate preklicati in izdelek ponovno naročiti z vnosom pravilnega naslova. Če ste že izvedli plačilo, vam bomo vrnili stroške, kot je navedeno v Pogojih poslovanja o vračilih.

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom nam pišite na e-poštni naslov: info@hannah-biz.si.

Naše skladišče se nahaja v Ljubljani (Slovenija).

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom nam pišite na e-poštni naslov info@hannah-biz.si.

Plačilo

Lahko plačate preko neposrednega bančnega nakazila, po povzetju ali s kartičnim plačilom (MasterCard, Visa).

Za vsa naročila, oddana po spletu, vam račun pošljemo skupaj z vašim naročilom ali pošljemo preko e-mail naslova.

Vračilo

V roku 14ih dni od prejema blaga nas obvestite na e-poštni naslov: info@hannah-biz.si da odstopate od pogodbe, pri čemer vam ni potrebno navesti razloga za odstop.
Kupec mora blago vrniti najpozneje v 14ih dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe na naslov: Pharmahemp d.o.o., ZA: Hannah biz d.o.o., Cesta XV/18, 1000 Ljubljana, Slovenija. Edini strošek, ki ga kupec nosi, je strošek vračila blaga (poštnina).

O podjetju

Že vse od leta 2005 je Konopljarna Hannah biz eden vodilnih proizvajalcev izdelkov iz konoplje v Sloveniji. Preko svojega delovanja prispeva k implementaciji načel trajnostnega gospodarjenja v slovenskem prostoru ter svojim kupcem ponuja ekološke proizvode, proizvedene v obratih z lastno tehnologijo in združevanjem različnih vej znanja konopljarstva. Predelovalni procesi so vključeni v nadzorni sistem z namenom zagotavljanja varnosti, kakovosti in ekološkosti proizvodov.

Hannah biz je specializirano podjetje s sedežem v Ljubljani, Sloveniji.

Konopljarna Hannah biz preko svojega delovanja prispeva k implementaciji načel trajnostnega gospodarjenja v slovenskem prostoru ter svojim kupcem ponuja ekološke proizvode, proizvedene v obratih z lastno tehnologijo in združevanjem različnih vej znanja konopljarstva.

Predelovalni procesi so vključeni v nadzorni sistem z namenom zagotavljanja varnosti, kakovosti in ekološkosti proizvodov, prav tako tudi surovine dobaviteljev. Konopljarna je vključena v postopke certifikacije procesov ekološke pridelave ter predelave kmetijskih pridelkov in živil, ki jih izvaja Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM (IKC UM). Že vrsto let vzdržuje standarde, ki brezkompromisno kronajo naše poslanstvo še z vključenostjo v uradni preveritveni mehanizem.